WÄLITYSLIIKE J&J OY LKV ESITTÄYTYY

WÄLITYSLIIKE J&J OY LKV ESITTÄYTYY

Wälitysliike J&J Oy LKV perustettiin vuonna 2012 yrittäjä Jussi Juntusen toimesta.  Vuonna 2016 mukaan liittyi  Lars Holmström, samalla avattiin uusi toimisto Etelä-Helsinkiin Pietarinkadulle. Wälitysliike J&J Oy LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys.

Palvelemme yksityisasiakkaita, jolloin hoidamme myynnin, vuokrauksen tai autamme sopivan ostettavan kohteen löytämisessä.  Välittäjillämme on yhteensä n.20 vuoden kokemus asuntokaupasta pääkaupunkiseudulla.

Yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamme kiinteistöomaisuuden hallintaan liittyviä palveluita.  Asiakkaanamme on yhdistyksiä ja säätiöitä, joiden puolesta hoidamme kiinteistöomaisuuden ostoa, myyntiä ja vuokrauksia.

Toimimme kumppanina kiinteistösijoittajalle, omaisuudenhoitoyhtiölle, lakiasiantoimistolle ja rakennusliikkeelle. Laajat verkostomme tuovat tuloksellisuutta niin myynti- kun ostotoimeksiantoihinkin.

Välityspalveluumme kuuluu:

  • ammattitaitoinen kohteen arviointi ja hinnoittelu
  • laadukkaat esittelymateriaalit ja ammattivalokuvaajan käyttö
  • laajan asiakas- ja yhteistyöverkoston hyödyntäminen

Aktiivisuus, hyvä asiakaspalvelu ja eettisyys ovat välitystoimintamme perusta.

Välityspalkkiomme on 3,72% sisältäen ALV 24%. Vuokrauspalkkiomme ovat 1kk vuokra +alv 24%.

Wälitysliike J&J Oy LKV:n tietosuojaseloste

Tiimi esittäytyy:

Jussi Juntunen

Työskentelen tällä hetkellä Wälitysliike J&J Oy:n toimitusjohtajana.

Olen toiminut lähes 15 vuotta pääkaupunkiseudulla välittäjänä, ensimmäiset vuodet Helsingin Op-Kiinteistökeskuksessa ja vuoden 2010 alusta yrittäjänä. Matkalle mahtuu lukuisia asunto- ja kiinteistökauppoja niin Helsingin keskustasta kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Koulutukseltani olen tradenomi (BBA) ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Toimiessani pankkiryhmässä välittäjänä suoritin lisäksi lainsäädääntöön, rahoitukseen sekä vakuuksiin liittyviä kursseja.

Työltä ja perheeltä liikenevät ajat kuluvat talvisin alppihiihdon ja jääkiekon parissa.

Lars Holmström

Olen syntyperäinen stadilainen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja kauppatieteitten maisteri (KTM). Tunnen erityisesti pääkaupunkiseudun ja sen eri alueet.

Olen aiemmin toiminut vuosia mm. rahoitus-  ja IT-alan johtotehtävissä ja toimitusjohtajana. Olen kokenut neuvottelija ja pystyn varmasti tuottamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan ja ratkaisun.

Harrastukseni liittyvät urheiluun ja mäyräkoiraani.

Jari Hytti

Asianajaja, varatuomari, LKV Jari Hytti toimii Wälitysliike J&J Oy LKV:n toiminnassa yhteistyökumppanina oman yrityksensä Asianajotoimisto Jari Hytti Ky:n kautta.